Modele de crosetat in limba romana

Sper ca veti Gasi ceva care sa va Placa si sa va inspire. Primavara a venit, vremea devine mai Calda si te obligations sa lasi hainele groase de o parte si sa incepi sa porti altele mai subtiri dans Culori pastelate, Fuste scurte Care se potrivesc parfait cu topuri, Bluze crosetate Manual DIN Bumbac sau Matase. Va voi prezenta un modèle de Top… Nu trebuie decat sa dai click pe imagine si te va redirectiona catre postzone Originala in care VEI Gasi instructions pas cu pas si Video Tutorial (in limba romana) sa incepem! Trebuie sa pornim la Drum cu ideea ca este foarte simplu. Doar de ceva mai multa rabdare ai nevoie. Sunt 7 termeni, respectiv tipuri de ochiuri. Putini, nu-i ASA? DA, si ce este si mai incurajator e faptul ca, prin combinarea Lor, obtinem nenumarate MODELE. Explicatie mai buna decat cea données nici nu se putea. Multumesc mult, mult, sunt foarte bucuroasa de CEEA ce am invatat.:-) Speram ca v-a fost de Folos si ca am explicat bine. Va uram Spor la treaba si sa fiti inspirati/Inspirate! Fetele, Salut Initiativa voastra, si va multumesc foarte mult.

Aveti dreptate in fiecare randulet al acestui articol, ATI Intuit Perfect dificultatile ce pot aparea, si piedicile insurmontabile pe care le are in Drum un incepator intr-ALE crosetului, cum sunt eu. De fiecare data cand am incercat sa ma apropii de crosetat, modelul mi s-a parut scris nu in engleza, ci in coreeana sau chineza, de exemplu, si-ASA, AM tot renuntat, encore et encore. Multumita explicatiilor mestesugite Din acest articol, cred ca de aceasta Data voi vedea cu ochii un nimicut crosetat chiar de mine!!!! Va multumesc pentru Bucuria ce mi-ATI facut-o intr-o zi anodina de Marti!!! ai crosetat Frumos explicatiile, si… PARCA dupa ce il citesti ITI si Vine sa te apuci de crosetat:) Piciorusul MIC (simple crochet [SC]) este desenat cu un X sau un +. Se Trece croseta printr-un Ochi de lant, se IA un jeteu, se trage croseta inapoi (mai corect spus, se scoate bucla). Acum aveti 2 bucle PE croseta. Se mai IA un jeteu (Atentie, fara a mai Trece prin Alt ochi) si se scoate prin cele 2 bucle de PE croseta. Acum avem din nou o singura bucla Activa, bucla in care se afla croseta.

Un modèle interesant de Vesta crosetata, Care se potriveste mai multor marimi, datorita croiului evazat in trei colturi. Veti Gasi in acest Tutorial pas cu pas Modul de lucru si materialele necesare realizarii acestui Model de Vesta de Dama, crosetata. Se poate realiza DIN Lana Dar Si DIN FIR de… Un Al doilea motiv Care a determinat-o PE Madalina sa realizeze acest articol, este faptul ca nu se gaseste aproape nimic despre crosetat dans limba romana, iar incepatorilor sau celor care nu cunosc limba engleza le este extrem de greu si, de multe ori, sunt descurajati. In Tutorial veti regazéi intre paranteze Rotunde denumirea in engleza si intre paranteze drepte prescurtarea denumirii, folosita in instructiunile modelelor.