Modele de rugaciuni crestine

Rugaciage crestina: un modèle bibliques un modèle pentru rugacia crestina este cel din evanghelia dupa Matei. Isus Cristos insusi ne-a lasat tuturor un modèle de rugaciune: IATA, Dar, cum trebuie sa va rugati: tatal nostru, Care Esti in ceruri! Sfinteasca-se numele Tau; vie Imparatia ta; FACA-se Voia ta, precum in cer si PE pamant. Painea Noastra CEA de toate zilele, DA-ne-o noua astazi; Si ne iarta noua greselile noastre, precum si Noi iertam gresitilor nostri; si nu ne Duce PE Noi in Ispita, ci ne izbaveste de Cel rau. CACI a ta este imparatia si le si Slava in veci. Amin! (Matei 6:9-13). Rugaciue crestina: o interpretare pentru Noi toti modelul de prière crestina DIN Matei 6 este cunoscut ca rugaciéca tatal nostru. Multi dintre Noi am ZEI aceasta prière Ani de zile, dar nu am médit cu adevarat asupra semnificatiei EI. Redam mai jos cateva fragmente Spirituale DIN Rugaciant tatal nostrucare iti pot aprofunda viata de rugaciune: tatal nostru Dumnezeu vrea sa ne adresam lui cu apelativul Taticule (en Aramaica, Abba). El vrea sa AIBA grija de Noi si sa ne protejeze. Dumnezeu ISI doreste intimider. Aminteste-TI, Dragostea si harul sau sunt Infinite.

Dumnezeu vrea sa ne simtim in siguranta in Familia sa ca si copii adoptati si Mostenitorii lui. Care esti dans ceruri Ridica-TI ochii spre Dumnezeu. Teme-te de El si onoreaza-L. El este Atotputernic si poate rezolva toate problemele noastre, inclusiv pe cele mari. Dar ne iubeste ASA de mult, INCAT nu ramane dans CER. Sfinteasca-se numele Tau Sfant, Sfant, Sfant. Apropie-te de Dumnezeu cu TeamA si evlabie. Foloseste cuvantul MINUNAT doar pentru Dumnezeu. Traieste o viata care il onoreaza PE Dumnezeu. Vie Imparatia ta-accepta slujba asta si FA-o cu pasiune! Sa muncesti pentru Imparatia lui Dumnezeu este cea mai buna slujba posibila. Infloreste acolo unde esti sadit. FA totul ca pentru Domnul.

Gaseste-TI darurile si foloseste-le. FII deschis la calauzirea lui Dumnezeu dans fiecare zi. FACA-se Voia ta Dumnezeu este olarul, Noi suntem lutul. Dumnezeu ne tine pe Roata Olarului, modelandu-ne si remodelandu-ne, spalandu-ne in Lacrimi, ca sa ne FACA mai asemanatori lui Cristos ca sa ne poate folosi in Voia lui.